Informatie

Uw website is uw online visitekaartje!

Bezoekers van uw website willen zo snel en eenvoudig mogelijk informatie vinden. Het is dus noodzakelijk om deze informatie zo duidelijk mogelijk te presenteren zodat bezoekers niet afhaken. Daarnaast mag een website er ook mooi uitzien: sprekende afbeeldingen, goede leesbaarheid en eenvoudige navigatie.

Multimedia Webdesign maakt gebruik van twee bekende website systemen: WordPress en Joomla.
Deze zogeheten Content Management Systemen stellen u in staat zelfstandig uw website bij te houden via de browser. Op deze manier kunt u ten allen tijden informatie toevoegen, bewerken of verwijderen.

  •  WordPress staat bekend om zijn intuïtieve karakter
  •  Joomla is een groter systeem met meer opties

Informatie:

Bekijk onderstaande artikelen om meer te weten te komen over de benodigdheden voor een nieuwe website en de verschillende systemen.

WordPress logo

WordPress begon ooit als simpel CMS om een weblog mee te maken. Inmiddels is WordPress veel meer dan alleen een blogging-platform en wordt het door steeds meer grote merken en bedrijven gebruikt.
Lees meer...

Joomla logo

Joomla!™ is een bekroond content management systeem (CMS), dat je de mogelijkheid biedt websites en krachtige online applicaties te bouwen.
Lees meer...

Webhosting

Uw website wordt gehost op een webserver. Snelheid, betrouwbaarheid en goede service zijn hierbij van belang. Multimedia Webdesign Hoorn werkt al enige tijd samen met Realhosting. Zij bieden een uitgekiend hostingplatform en telefonische helpdesk.
Lees meer...

Offerte

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe website en wilt u hier een eerste gesprek over hebben?

Vul dan onderstaand formulier in en ik zal contact met u opnemen. Gewoon bellen of mailen kan uiteraard ook. Mijn gegevens staan bovenin deze pagina.

KvK: 59369701 | BTW-nummer: 187705690B01 | Rabobank: NL75 RABO 0153 7233 35
© 2016 Multimedia Webdesign Hoorn. Alle rechten gereserveerd.

Please publish modules in offcanvas position.