WordPress

Wordpress voor uw onderneming

WordPress is een veel gebruikt website systeem om een website mee te beheren. Op deze pagina ziet u een video met nadere uitleg over wat dit systeem voor u kan betekenen. Een belangrijk aspect van een website is het gemak waarmee u deze kunt beheren. WordPress heeft inmiddels bewezen daarin erg sterk te zijn.

wat is wordpress youtube

Waarom WordPress?

Webdesign bedrijven hebben in veel gevallen een eigen systeem waarmee zij hun klanten bedienen. In eigen beheer betekent dat men programmeurs in dienst heeft die dit systeem ontwikkelen en bijhouden. Dit heeft als voordeel dat elke mogelijke fout goed te traceren is en functies zelf toegevoegd kunnen worden. Als klant zijnde ben je wel afhankelijk van de geboden mogelijkheden van zo'n systeem, plus dat de kosten vaak hoger liggen ten aanzien van het Open Source systeem wat WordPress is.

Het voordeel van WordPress is dat dit systeem sinds 2003 bestaat en door ontwikkelaars van over de hele wereld in meer dan 13 jaar doorontwikkeld is. Via het Plugin kanaal en het Thema kanaal zijn er vele uitbreidingen te vinden om een website naar wens in te richten.

KvK: 59369701 | BTW-nummer: 187705690B01 | Rabobank: NL75 RABO 0153 7233 35
© 2016 Multimedia Webdesign Hoorn. Alle rechten gereserveerd.

Please publish modules in offcanvas position.